Последователи

ЗДРАВЕЙТЕ И ДОБРЕ ДОШЛИ В МОЯТ БЛОГ ЗА ПЛЕТИВА !

И ДОБРЕ ДОШЛИ В МОЯТ БЛОГ ЗА ПЛЕТИВА !



ПЛЕТЕНЕТО ЗА МЕН НЕ Е САМО ХОБИ, ТО Е ЛЮБОВ И СТРАСТ, ТО Е МОЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ! КОГАТО ХВАНЕШ КУКИТЕ И ТЕ ПОГАЛИ С ТОПЛИНАТА СИ КЪЛБОТО ПРЕЖДА, ИЗЧЕЗВАТ МРАЧНИТЕ МИСЛИ И СЕ ПОТАПЯШ В СВЕТА НА ПЛЕТИВОТО! КОГАТО РЕДИШ БРИМКА СЛЕД БРИМКА И ВИЖДАШ КРАСОТАТА НА СВОЯ ТРУД, УСЕЩАШ МАГИЯТА НА ПЛЕНЕТО! А КОГАТО С ТРУДА СИ НОСИШ РАДОСТ И НА ДРУГИТЕ ТОВА Е НАЙ–ДОБРАТА НАГРАДА!



събота, 19 юни 2010 г.

ПЛЕТИВА ОТ КОПРИНА

За офиса или за разходка, за делник или празник - винаги може да сте перфектни с плетива от коприна.Материята е подходяща  както за горещите летни дни, така и за официални случаи.



 

9 коментара:

  1. Красиво и елегантно! Плетивото е едно от многото ми хобита....Радвам се, че попаднах на твоя блог и се любувах на толкова прекрасни неща....Всичко страшно ми хареса и допадна! Ще разглеждам с интерес, защото времето едва ми стига за всичко, но тези прелести не са за пропускане....!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за милите думи !

    ОтговорИзтриване
  3. Нели,поздравления за всички красиви плетива, които си сътворила! Поздравявам те и за създаването на блога, защото ни се предоставя възможност по този начин да се наслаждаваме на твоето изкуство, ти сътворяваш красота!Успех ти пожелавам във всички начинания и много, много нови и красиви модели!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ти за всичко,Нуши!

    ОтговорИзтриване
  5. hi! :)

    no, www.hobicel.com

    yes, http://hobibox.blogspot.com/ buraya bekliyorum, sevgiler öpüyorum..

    ОтговорИзтриване
  6. Hi NELY.Thanks so much for visit my blog and follow it,I followed you back.Your creations arew so beatifull!!! you are an artist.
    wish you all the best,your friend from Argentina

    ОтговорИзтриване